Information från styrelsen

Nu är alla trapphus ommålade och alla armaturer i trapphusen är utbytta. Nya namntavlor till trapphusen kommer att sättas upp inom någon vecka. Vi kommer att beställa en grovstädning av trapphusen inklusive fönsterputs och hoppas att detta kan vara klart innan jul. Under hösten har även alla källarfönster målats och trasiga fönsterrutor har bytts.

Fjärrvärmecentralen har under hösten trimmats in och värmeproblemen ska förhoppningsvis vara lösta. De hushåll som upplever att de har kallt ombeds att i första hand lufta sina element och är det fortfarande kallt efter detta så maila styrelsen[at]dubbelbössan.se.

Under vecka 49 kommer den sista fastighetselcentralen att bytas och då kommer fastigheten Skogvaktargatan 4 och 4 A att ha strömavbrott vissa dagar pga detta (mer information kommer snart).

Vi har haft OVK-besiktning (Obligatorisk ventilationskontroll) med några mindre anmärkningar som resultat, där vi bytt ut vissa fläktar på vindarna samt att vissa hushåll kommer att få sina luftventiler i kök och badrum utbytta. De som är berörda kommer att aviseras i god tid.

Mvh Styrelsen