Kallelse till årsmöte 2020

Välkommen på årsmöte i Bostadsrättsföreningen Dubbelbössan onsdagen den 10 juni 2020 klockan 19.00.

Med anledning av coronaviruset och risken för smittspridning kommer årsmötet att genomföras som ett digitalt årsmöte, där man kopplar upp sig på distans.

Länk och instruktioner om hur man kopplar upp sig till årsmötet kommer att finnas på föreningens hemsida www.dubbelbossan.se/arsmote i god tid innan årsmötet. För de som inte har möjlighet att delta digitalt kommer lokalen på Artemisgatan 8 att finnas tillgänglig, men med hänvisning till risken för smittspridning rekommenderas den digitala lösningen.

Årsredovisningen för 2019: www.dubbelbossan.se/arsredovisning.

Vi kommer att på stämman först klara av formalia enligt dagordningen, och sedan informera om pågående projekt med byte av portarna och upp­rustningen av Artemisgatans gårdsida. Det finns även utrymme för övriga frågor. Om du har frågor du vill ta upp kan du meddela oss det per mail till styrelsen[at]dubbelbossan.se eller lägga en lapp i föreningens brevlåda på Skogvaktargatan 2A senast onsdag den 3 juni 2020.

Är du intresserad av att vara med i styrelsen eller känner någon som är intresserad, tveka inte att höra av dig till Barbro Forsgårdh eller Gunnar Sandberg i valberedningen.

Hjorthagen i maj 2020

Välkomna önskar styrelsen för BRF Dubbelbössan
Svenne Gustavsson, Lola Bodin, Tommy Finnman, Klas Wilborg,
Anna Almbrandt Rizzon, Edward Nordendahl och Viktor Linder.