Information om arbeten

Information om kommande arbeten i lägenheterna och lokalerna samt om nytt arbete med hängrännor och stuprör på fastigheterna

Radiatorer med nya ventiler och termostater
I augusti skulle termostaterna ha monterats, men….. just nu håller Anders Berg, vår konsult, på att justera in flödena i våra fastigheter. För att kunna göra det behöver ett: alla ventiler måste vara öppna – därför har vi inte låtit montera termostaterna ännu och två: det måste bli lite kallare ute – runt nollgradigt – annars ser man ingen skillnad på temperaturerna i till- och från-flödena.

Vi inväntar därför lite kallare väder innan vi monterar termostaterna. Under tiden har vi satt på värmen till lägenheter och lokaler med ”lagom temperatur”.

Upplever ni några problem under tiden, eller vill meddela hur det är i just din/er lägenhet/lokal så mejla till Anders med kopia till mig:

berg-anders@tele2.se
svenne.gustavsson@telia.com

Att montera termostaterna kommer att ta max två dagar, vi återkommer med information när det är dags.

Byte av hängrännor och stuprör
Dimson kommer med trolig början vecka 39 att påbörja arbetet med att byta ut våra hängrännor och stuprör, större delen av arbetet sker från en skylift men även en del arbete sker på/från taket.

Har du frågor eller funderingar, ta gärna kontakt med styrelsen. styrelsen@dubbelbossan.se

Med vänliga hälsningar
Svenne Gustavsson mejl enligt ovan eller (0708-312099)

Ps. Om ett element är helt kallt – prova att lufta det. Ds.